RİZE / ARDEŞEN - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Ömer İlhan ALTUN - Okul Müdürü

Ömer İlhan ALTUN 29 Mayıs 1963 yılında Düzce İlinin Yığılca İlçesinde doğdu. 1986 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu.

Öğretmenlik mesleğine Artvin/Hopa Kemalpaşa Osmaniye İlkokulunda başladı. Ardından 1991 yılında Rize/Pazar Elmalık İlkokulu, 1992 yılında Pazar Başköy İlkokulunda 12 yıl öğretmenlik ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı. 2003 yılında Pazar Yaşar-Medine Haberal İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2010 yılında Rize Aktepe İlk/Ortaokulunda müdür görevini 9 yıl yapmıştır. 3 Temmuz 2019 tarihinde Ardeşen Gazi Mustafa Kemal İlkokuluna uzman öğretmen müdür olarak atanmıştır. Halen göreve devam etmektedir.

Tüm hayatı boyunca eğitim içinde olmuş, disiplinli ve ekip çalışmasına değer veren, çalışmayı kendine düstur edindiğinden Açık Öğretim Fakültesi İşletme Fakültesini ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Tamamlama bölümünü bitirmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.